De Rode Parel

Binnenkort verschijnt het nieuwe boek van de Kriooltjes.
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de lancering?
Vul dan jouw gegevens in.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
naam

 

 

 

Het verhaal… wat mag je verwachten?

Leeftijd: 11 tot 99 jaar

Betreed een betoverende wereld vol passie en avontuur in “De rode Parel”.
Laat je meevoeren naar een tijd waarin liefde en magie samensmelten tot een onvergetelijk verhaal.

Maak kennis met Leander, een 16-jarige jongen wiens leven voor altijd verandert door een unieke gebeurtenis. In de gruwel van een veldslag in het jaar 1325, ontmoet hij in het geheim Mabelia, een mysterieus meisje dat de kracht van haar hart gebruikt om te bewijzen dat meisjes net zo dapper als jongens zijn in een wereld vol onrecht en geweld.

Hun liefde ontluikt te midden van een bloederige strijd, maar wordt bruusk verstoord wanneer het noodlot toeslaat en Leander het leven laat samen met zijn ridder Wenemaer. Echter, het lot heeft andere plannen voor hen.

Leander en andere gesneuvelde kindsoldaten worden naar KriXirk gebracht, een betoverende tussenwereld waar een eeuwigdurende regenboog schittert en de Kriooltjes als vliegende superhelden de wereld verlichten. Hier worden de zinloze slachtoffers getransformeerd tot Kriooltjes met de nobele taak om alle kinderen, waar en wanneer, te helpen.

Maar de vurige liefde tussen Leander en Mabelia blijft smeulen in Leanders hart. Gedreven door een onweerstaanbare drang krijgt hij de toestemming om terug te keren naar de aardse wereld in een menselijke gedaante, terug naar onze tijd, vergezeld door zijn trouwe vriend Quinten.

Hun doel: Op zoek gaan naar wat er gebeurt is met Mabelia.  Leeft ze nog, is ze ook gesneuveld in die veldslag?  Veel te veel vragen houden Leander bezig.

Terwijl ze door de tijd reizen en zich verliezen in de meest waanzinnige avonturen, blijft de passie voor Mabelia onverminderd branden bij Leander.
Bij toeval onthult een tovenaar de ware toedracht van Leanders lotsbestemming, waarbij hij zichzelf moet doden op de bewuste veldslag zo om een waardig Kriooltje te blijven. Anders sterft hij opnieuw als gewone sterveling op die bewuste veldslag in 1325.

Met tijdsklokken en momentos in handen gaan Leander en Quinten terug naar het verleden, vastberaden om hun opdracht te vervullen. Op een mysterieuze  wijze brengt het lot Leander en Mabelia terug samen, hun liefde is sterker dan ooit tevoren.

Maar, hun avontuur is nog niet voorbij. Samen krijgen ze de verantwoordelijkheid om een vredeboodschap te brengen naar de meedogenloze Drijvels, een elfensoort die alle tussenwerelden wil vernietigen. Gewapend met gewaden en zwaarden vertrekken ze op hun missie, vastbesloten om eenheid en harmonie te verspreiden in een wereld die schreeuwt om liefde en begrip.

Beleef de betovering van “De rode Parel” en laat je meeslepen door de hartstochtelijke romance en adembenemende spanning. Een verhaal dat je ziel beroert, je hart sneller doet kloppen en je verlangen naar avontuur aanwakkert. Duik in de wereld van Mabelia en Leander en ontdek hoe liefde de kracht heeft om de donkerste tijden te verlichten.