Speel zelf mee in het nieuwe jeugdboek “De verdwenen gezichten”

Verras uzelf,  uw kinderen of kleinkinderen…   speel mee als één van de hoofdpersonages.

PersonagesZou het niet leuk zijn uw eigen naam te  zien in één van de hoofdrollen?

Naast de gewone uitgave van dit boek kunt u ook een exclusieve én persoonlijke versie bestellen. Door nieuwe en moderne druktechnieken is het mogelijk om één van de hoofrolspelers uw naam te geven of die van uw kinderen of kleinkinderen… een perfect verjaardagscadeau of eindejaarsgeschenk.

Welk personage verkiest u?

Bestel hier


Dit zijn de personages die u kunt vervangen:

PIETER – jongen (flapuit) is de enige jongen naast Quinten. Hij vraagt zich wel eens af waarom de anderen hem nooit iets vragen….

CHARLOTTE – meisje (Luistervink) vindt het tof om samen met de anderen te luisteren naar Quinten zijn verhalen.. Stil karakter maar komt soms sterk uit de hoek.

JOLIEN – meisje (volgzaam) ligt goed in de groep en weet op het juiste ogenblik haar kalmte te bewaren, wat regelmatig nodig is.

LAURA – meisje (zorgzaam) weet de gemoederen te bedaren in de groep als er al eens spanning in de lucht zit.

YMKEN – meisje (leiderstype) ontpopt zich als leider in dit verhaal en laat zich vooral niet doen, door niemand, ook al is het de eerste wachtmeester van de Koning!

 AARONNE – meisje (fantasierijk) heeft veel fantasie en ziet in alles en nog wat figuurtjes, maar… ze wil zo vlug mogelijk terug naar huis.

 

QUINTEN:  (deze personage is de hoofdrolspeler en kan niet  vervangen worden) weet veel over het verleden van zijn dorp, hij is er zelfs al 2 keer naar toegereisd. Hij kan zelfs praten met de oude lindebomen uit de Ooidonkdreef… beweert hij zelf.